Wie ben ik?

Ik ben Jil Tanasale, geboren en getogen in Groningen, getrouwd met mijn jeugdliefde en samen hebben we twee prachtige kinderen. Ik werk jarenlang met plezier in de (jeugd)hulpverlening en vanuit mijn praktijk Luisterend Leven ondersteun ik mensen om weer in contact te komen met zichzelf. Dit doe ik vanuit mijn professionele kennis en ervaring, maar ook vanuit persoonlijke ervaringen uit mijn leven die ik heb weten te omarmen. En waarin ik voel en weet dat daar een enorme kracht in verscholen zit.

bos

Vertrouwen op jouw eigen pad

De kern komt voor mij iedere keer weer op hetzelfde neer: je mag vertrouwen op jezelf en op jouw eigen pad. Ook op de dingen die niet altijd fijn zijn of die zorgen voor veel turbulentie. Als je gaat luisteren naar dat wat nodig is voor jou om geïnspireerd te leven ontstaat er ruimte en rust. 

Een stap dichter naar jezelf

Luisterend leven: dat wat je kan doen om echt meer tot bloei te komen. Ieder van ons heeft dingen aangeleerd en moeten doen om te overleven. Door te zien wat jij hebt moeten doen en de pijn toe te staan die hieronder ligt, kom je een stap dichter bij wie je echt bent. Ik reis graag met je mee om steeds meer daarnaar toe te gaan. 

Ik zie je graag in mijn praktijk in Eelde, tijdens een wandeling of in een digitale vorm. Je bent van harte welkom!