Ervaringen

De vertaling die ik kreeg van Jil naar aanleiding van mijn gesprek met haar was voor mij een eye opener. Confronterend ook, maar zo waardevol.

Ik begreep waarom mijn gedrag maakte dat mijn kind deed wat ze deed en wat zij mij daarmee wilde vertellen. Langzaam zag ik verandering in haar gedrag, maar ook vooral in mijn eigen gedrag.

Ik liet meer los, had meer rust en had meer vertrouwen, wat maakte dat zij haarzelf kon zijn en niet meer hoefde te doen wat ze al zolang deed. Ik heb niet geweten dat mijn gedachten en daaruit vloeiend mijn gedrag, onbewust, zo’n invloed had op haar.

Elke week gaat het een stukje beter, ik merk elke keer weer verandering bij haar, maar dus vooral ook bij mij en dat is na zo’n zoektocht een hele opluchting.

Jil is een heel fijne luisteraar. Ze straalt rust uit en is open. Ik voelde mij zo op mijn gemak bij haar dat ik heel moeiteloos mijn verhaal kon vertellen. De vertaling die ze had gemaakt raakte mij  diep. Ik voelde alle ruimte om mij te uiten en het even niet te hoeven oplossen. Gewoon even te zijn met wat er was... en dat deed al wonderen voor mij en mijn kind. Dankjewel Jil!

Wat een mooie ervaring zijn de kindertolk-sessies die ik bij Jil heb mogen ervaren. Zij weet de kern er uit te halen en geeft handvatten hoe hiermee om te gaan. Wat voor mij er uitsprong is op welke manier Jil de boodschap van je kind aan me over bracht. Ze deed dit met zoveel rust en bewuste pauzes, dat de boodschap ook echt binnen kon komen. Daar haar empathie, warmte, open houding en manier van inchecken was er alle ruimte om er te laten zijn wat naar boven kwam. Het was heel fijn om na dit gesprek nog een paar keer contact te hebben, om hier vervolg aan te geven. Het voelde alsof Jil me meenam en ondersteunde in het proces wat bij mij speelde. Dank je wel lieve Jil.

Ervaringen